Dé referentie in verwarming. 

Sinds 1930

Contacteer ons

Zonnepanelen & warmtepompen voor minder uitstoot

CHAUFFAGE  CAZIER BVBA   - Hernieuwbare energieChauffage Cazier plaatst en installeert toepassingen op hernieuwbare energie zoals zonnepanelen & warmtepompen regio Leuven.

Thermische zonnecellen met zonneboiler

De thermische zonnecellen zijn op elk dak plaatsbaar. U kunt kiezen tussen vlakke panelen of vacuüm buizen naargelang uw specifieke situatie. Via de zonnecellen wordt er gezorgd voor opwarming van het water in de boiler waardoor u op een “groene manier” warm water kunt nemen binnenshuis.

Warmtepompen

Er zijn diverse soorten warmtepompen maar bij Chauffage Cazier wordt er gebruik gemaakt van zowel lucht-water-warmtepompen als water-water-warmtepompen. Beide systemen hebben elk hun specifieke eigenschappen, voor- en nadelen. Vraag gerust meer info aan en informeer zeker naar de subsidies die u zou kunnen krijgen.

Hoe gaan we te werk

Het bedrijf komt steeds ter plaatse om de situatie optimaal in te schatten en u te voorzien van deskundig advies en informatie. Zo kunt u meteen vernemen of de plaatsing van zonnepanelen & warmtepompen te Leuven ook voor u heel wat voordelen kan bieden. Naast alle groene energievoorzieningen kunt u bij Chauffage Cazier steeds terecht voor installatie en onderhoud van sanitair en verwarming. Het veelzijdig en ervaren team zorgt voor een perfecte uitvoering.