Dé referentie in verwarming. 

Sinds 1930

Contacteer ons

Sanitaire installatie van A tot Z

CHAUFFAGE  CAZIER BVBA   - SanitairChauffage Cazier plaatst alle mogelijke sanitaire voorzieningen bij uw nieuwbouw- of renovatieproject. Zowel uw leidingen, afvoeren en zelfs uw regenwatervoorzieningen kunnen op professionele wijze door het team voorzien worden.

Duurzaam materiaal

Chauffage Cazier zorgt voor de aankoop van al het materiaal voor uw sanitaire installatie te Leuven. Op die manier bent u zeker van de kwaliteit en de duurzaamheid. Hebt u zelf een erkende leverancier bij wie u graag alle spullen koopt, dan kan dit uiteraard ook besproken worden.

Regenwater

De voortdurende stijging van de kostprijs van kraantjeswater zorgt ervoor dat u meer en meer gaat investeren in systemen voor het opslaan en gebruik van regenwater. U kunt bij Chauffage Cazier aankloppen voor een complete regenwaterinstallatie, inclusief leidingnet en regenwaterpomp, aansluiting en testing.

Neem contact op

Vraag gerust een offerte op maat voor de plaatsing of vernieuwing van uw sanitaire installatie regio Leuven. Bekijk zeker ook eens de referenties. Indien u vragen hebt of meteen een afspraak wenst te maken voor het opmaken van een prijsbestek, dan kunt u dit steeds telefonisch of via mail doen. Er wordt gezorgd voor een spoedig antwoord.