Dé referentie in verwarming. 

Sinds 1930

Contacteer ons

Algemeen onderhoud voor uw CV ketel

CHAUFFAGE  CAZIER BVBA   - Onderhoud  & herstellingChauffage Cazier staat in voor het jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud en nazicht van uw verwarmingsketel op mazout of aardgas te Leuven. Ook het onderhoud van ventilatiesystemen kan door het team uitgevoerd worden.

Attest

De techniekers werken volgens het onderhoudsdecreet voor verschillende gewesten en bijgevolg krijgt u na de werken ook steeds de nodige attesten van reiniging en keuring. Soortgelijke keuring is tevens nodig wanneer u uw woning wenst te verkopen of te verhuren. Vergeet dus zeker niet tijdig een afspraak te maken.

Herstellingen

Werkt uw verwarmingsketel plots niet meer? Hebt u een woning gekocht maar dient de installatie dringend nagekeken te worden op defecten? Ook dan kunt u bij Chauffage Casier terecht. In veel gevallen gaat de ketel slecht of niet meer werken tijdens de winterperiode of net voor de winter aanvat. Dit is het moment dat de ketel vaak terug op volle toeren moet draaien en dan komen de defecten tevoorschijn. Bij soortgelijke, dringende situaties kunt u steeds contact opnemen en dan komt de firma zo spoedig mogelijk langs.

Maak een afspraak

Ga niet zelf werken aan uw verwarmingsketel maar laat het onderhoud van uw CV regio Leuven over aan een expert. Zorg voor een tijdige afspraak want tijdens sommige periodes gedurende het jaar zit de agenda snel vol.